• Free EU delivery- order over 200euro
  • Delivery 1-3 days
  • 28 days return policy
  • Approved by E-handelsfonden
Trade terms  Contact
Save 40%

Unnie, B Evening Rose

Item number : 1134380000000_3

€ 67

€ 40

Stribet babyheldragt fra Mini A Ture i en blød uld og bomuldskvalitet. Dragten har bærestykke foroven og broderet Mini A Ture bagpå.

Share this product
Related Products
About the designer

No Related Products Found!!

Anne Katrine Montag

Vores stærke designerteam ledes af vores fantastiske designchef Anne Katrine Montag, der siden 2007 har designet tidløse kollektioner i børnehøjde for Mini A Ture. Vi mener selv, at Anne Katrine Montag er en af de dygtigste og mest fantasifulde børnetøjsdesignere i Danmark, hvilket senest er blevet understøttet af Mini A Tures opnåelse af den prestigefyldte designpris ”Highly Commended” i kategorien ”Best International Fashion Brand 2012” af det kendte britiske børnemagasin Junior.

Privat er Anne Katrine Montag mor til tre dejlige børn, hvilke hun ofte bruger som stor inspiration til udviklingen af hendes kollektioner. Som mor ved Anne Katrine Montag, at man sætter sin børn over alt andet, og netop derfor lægger hun ikke blot vægt på at skabe designorienteret, men også praktisk, funktionelt og behageligt børnetøj, der giver børnene plads til leg og får dem til at føle sig godt tilpas.

Udover hos sine egne børn, henter Anne Katrine Montag ofte inspiration i sin egen barndom, og vælger altid et karakteristisk tema for at skabe et eventyrligt univers at fortolke sine kollektioner over:

"Jeg tænker tilbage på den sorgløse sommertid med det smukke, varme lys og de endeløse aftener. Bare tæer og lykkelig barnelatter. På kælketure på sneklædte bakker under frostklar himmel. Hyggelige vinteraftener foran pejsen. Det er selve grundlaget for de kollektioner, jeg skaber. Men jeg elsker mode og inspireres af trends fra hele verden, som jeg fortolker i mit design."

Som designer er Anne Katrine Montag helt fantastisk, og da hun samtidig bestræber de værdier som vi hos Mini A Ture lægger stor vægt på, er det en helt perfekt kombination, der allerede har skabt, og fremover vil skabe fantastiske kollektioner for både jeres, vores og hendes børn